• Alloy aluminum shell medium frequency induction melting furnace
  • Shandong huaxin Electric furnace co. LTD
  • Huaxin electric furnace
  • INDUCTION  MEITING  FURNACE

Babagan awake dhewe

Shandong Huaxin Electric Tungku Co., Ltd

Bakal didegaké ing taun 1998

A perusahaan winates ing sasampurnané-diduweni dening nyuntikaké 20 yuta RMB.

Dumunung ing kutha Weifang, Covers area 20000 m2,

Huaxin pawon prabawa specialized, prabawa leleh pawon, prabawa

panas pawon, prabawa hardening pawon, sistem cooling banyu, spare parts etc.

WhatsApp Online Chat !