Babagan awake dhewe

Shandong huaxin Electric Tungku Co, .Ltd

Bakal didegaké ing taun 1998 

A perusahaan winates ing sasampurnané-diduweni dening nyuntikaké 20 yuta RMB.

Dumunung ing kutha Weifang, Covers area 20000 m2,

Huaxin pawon prabawa specialized, pawon leleh prabawa, prabawa panas pawon, prabawa hardening pawon, sistem cooling banyu, spare parts etc.

ti

Enterprise Kapasitas
(1) 230 tenaga, 5 engineers senior, 20 teknisi profesional, lan 20 wong dodolan layanan. Perfect sistem layanan sawise-sales
(2) set Full otomatis line produksi. Minangka Following foto
(3) sistem struktur organisasi Perfect

 

v
utawa

WhatsApp Online Chat !