History Company

h1

 

 

1998 Established in RIZHAO,A small factory, only 5 workers

 

 

2010 pabrik Kita dipindhah menyang kutha Weifang, Jeneng: Weifang Jinhuaxin Electric Tungku Co., Ltd, ing taun kang padha, diadegaké International Department Trade.

 

h2
h3

 

 

2011pabrik Kita diekspor pesawat 2 Ton pawon prabawa pisanan Tunisia

 

 

 

2013Our company wis dipindhah menyang pabrik anyar sing ora mung bisa nggedhekake ukuran produksi nanging uga ateges kita perusahaan wis ngetik menyang bab anyar. 

 

 

h4
XF

2014  nyuwék saka 200 karyawan ing pabrik kita kang kalebu 5 engineers senior, 20 profes kene msionals. Sawise taun pembangunan, kita wis nambah pengalaman Pabrik sugih lan daya technical kuwat.

 

 

2015 Our company diganti jeneng kanggo Shandong Huaxin Electric Tungku Co., Ltd.

 

 

H6
h7k

2016 Our company wis dadi pabrik pawon paling gedhe ing wilayah lor kang dodolan ngluwihi 80 yuta. Lan ekspor perusahaan kita equipments luwih saka 25 negara lan ing volume ekspor peralatan luwih saka 200 set.

 

2017 Ing pungkasan taun setengah pisanan 2017, dodolan perusahaan kita wis nganti 2 rong atus 

h8
h9

2018, ing phase kapindho tanduran kita iki sijine menyang construction


WhatsApp Online Chat !