Ladle - China Shandong Huaxin Electric Tungku

ladle

Short Description:

Kita aturan sawetara alam bébas saka kapasitas ladle banget saka 0.3ton kanggo 90ton, kita uga Pabrik ladles andhedasar klien. 1.Product Description Kabeh ladles pengecoran bisa cekap karo sawijining Déwan pindah motor kanggo rotasi powered. Kecepatan rotasi bisa nyetel syarat customer kang. Aplikasi saka Casting pengecoran ladle ladle logam Hot kanggo operasi pengecoran casting, sawise nglakoni Cairan wesi ing ngarepe pawon, ngirim menyang model casting Panggonan kanggo pour dening dri ...


Detail produk

Tags Product

Kita aturan sawetara alam bébas saka kapasitas ladle banget saka 0.3ton kanggo 90ton, kita uga Pabrik ladles andhedasar klien.

1. katrangan Product

Kabeh ladles pengecoran bisa cekap karo sawijining Déwan pindah motor kanggo rotasi powered. Kecepatan rotasi bisa nyetel syarat customer kang.

Aplikasi saka Casting pengecoran ladle  
ladle logam Hot kanggo operasi pengecoran casting, sawise nglakoni Cairan wesi ing ngarepe pawon, ngirim menyang model casting Panggonan kanggo pour dening nyopir mobil.

Ladle kanggo tanduran steelmaking, pengecoran ing pawon hearth mbukak, pawon utawa mata uang baja molten, casting operasi sadurunge janji.

The ladles wesi molten sing dipérang dadi turbin loro-cara transmisi Rotary lan pindah terus transmisi poto-ngunci jinis rong jinis (1:72, 1 aspek: 75) .Ing fitur utama yaiku: desain tengah Rotary cukup, loro-cara isa uga, dhasar kanggo reset.Turbine loro-cara jinis transmisi Rotary adopts loro-cara turbin kosok transmisi, transmisi Gamelan, operasi trep, consistency.Straight loro-cara sing apik saka batang kunci pindah transmisi adopts jinis dhuwur, tingkat kaping pindho saka kontrol gesekan, kinerja poto-Ngunci kuwat, entheng bebas, bisa matak dening pasukan njaba rada, bali cepet, ora kowtow, nggunakake aman lan dipercaya.

2. Feature casting ladle wesi

1) .Reasonable milih tengah rotasi, operasi trep, dhasar bisa senyawa yen pouring wis rampung.
2) .Nganggo Pasangan cacing wheel dikarepake Manufaktur transmission.Although pindho iku dhuwur, nanging transmisi fleksibel, loro-cara isa.
3) .Enclosure digawe saka piring baja kenthel, ing ngisor saka struktur tas dening ngadopsi kombinasi taper, rim ngisor, welding insurance telung, kang lengkap gesang layanan, lan njamin safety saka operator.

3. paramèter Technical

Kapasitas (t)

DIA (mm)

HGT (mm)

Ukuran sakabèhé (mm)

0.3

520

540

1100 * 705 * 1420

0,5

604

590

1160 * 780 * 1445

0.75

670

640

1220 * 860 * 1470

1

730

740

1340 * 990 * 1670

1.5

820

863

1425 * 1060 * 1725

2

908

903

1510 * 1175 * 1910

2,5

995

980

1590 * 1270 * 2015

3

1042

1025

1770 * 1340 * 2205

4

1140

1120

1855 * 1440 * 2350

5

1250

1230

2020 * 1548 * 2400

6

1310

1300

2150 * 1610 * 2900

7

1390

1410

2220 * 1690 * 2950

8

1446

1425

2250 * 1816 * 3055

10

1544

1592

2520 * 1915 * 3225

12

1670

1680

2645 * 2050 * 3265

15

1770

1841

3040 * 2160 * 3615

20

1960

2100

3220 * 2360 * 4005

25

2120

2160

3745 * 2860 * 4340

30

2274

2335

3895 * 3020 * 4565

 


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !