kontrol Papan Utama - China Shandong Huaxin Electric Tungku

kontrol Papan utama

Short Description:

Feature ● Mpu - 2FK daya thyristor pancet frekuensi medium sumber daya Papan kontrol utamané dumadi saka sumber daya, controller, phase kontrol shift, urutan phase sirkuit adaptif, sirkuit pangayoman, miwiti pitungan sirkuit, ranging frekuensi mesin, mesin pulsa mbentuk, ampli pulsa lan trafo pulsa. ● komponen inti Sawijining karo kinerja dhuwur, dhuwur Kapadhetan, gedhe sirkuit Mpu khusus Integrasi, sirkuit saliyane pengatur, wong sing kabeh temen maujud Sampeyan ...


Detail produk

Tags Product

Feature

● Mpu - 2FK daya thyristor pancet frekuensi medium Papan kontrol sumber daya utamané dumadi saka sumber daya, controller, phase kontrol shift, phase sirkuit urutan adaptif, sirkuit pangayoman, miwiti sirkuit pitungan, ranging frekuensi mesin, mesin pulsa mbentuk, ampli pulsa lan detak jantung trafo.

 ● komponen inti Sawijining karo kinerja dhuwur, dhuwur Kapadhetan, khusus Mpu Integrasi Circuit gedhe, sirkuit saliyane pengatur, wong sing kabeh temen maujud digitizing.The bagean rectifier pemicu ora perlu imbuhan wae, kanthi dhuwur linuwih, simetri pulsa dhuwur, kemampuan kuwat anti-jamming, ciri respon cepet, ECT. Lan karo phase sirkuit urutan adaptif, iku ora perlu trafo salaras, supaya ngilangi phase debugging modulasi urutan kanggo karya salaras ing pemandangan, mung nyambung KP thyristor gapura line ing terminal cocog lan priksa manawa part rectifier bisa sijine menyang operasi .


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !