Uzbekistan Pelanggan Dikunjungi Factory Kita

Uzbekistan C ustomers V isited O ur F actory

pelanggan Uzbekistan sing dituku 10 set geni aluminium dibukak kita pabrik ing Aug.19th, 2017.

 (1) paramèter technical utama:

Tungku Model: GW-0.5T-400KW / 1S Popular Kapasitas: 0,5 Ton

 Power dirating: 400Kw MF Frequency: 1000Hz

 Power Input: 380V leleh Time: 50 Minutes

 (2) ngiringake jinis: Reducer ngiringake

 customer wis ngenalaken dening para kanca, kang banget wareg karo pabrik, lan mlebu sepuluh set peralatan ing titik!

initpintu_


Post time: Jul-15-2018
WhatsApp Online Chat !