Machine Pneumatic Tungku Building - China Shandong Huaxin Electric Tungku

Machine Pneumatic Tungku Building

Short Description:

1. asas Pakaryan: asas Makarya mesin bangunan pawon pneumatic lan mesin bangunan pawon listrike beda, dibandhingake karo mesin bangunan pawon elektrik, automaticity punika kuwat, sampeyan mung kudu crane hanging otomatis dasi simpul tali. Knot getaran rampung dening pump, pneumatic mesin bangunan pawon umum uga bisa cocog ing pawon ngisor alat vibrator, mangkono langsung kanggo nyimpen manungsa. Pneumatic mesin bangunan pawon umum Knot kanggo luwih saka 3 ton saka ...


Detail produk

Tags Product

1.  asas Pakaryan:

asas apa mesin bangunan pawon pneumatic lan mesin bangunan pawon listrike beda, dibandhingake karo mesin bangunan pawon elektrik, automaticity punika kuwat, sampeyan mung kudu crane hanging dasi otomatis simpul tali.

Knot getaran rampung dening pump, pneumatic mesin bangunan pawon umum uga bisa cocog ing pawon ngisor alat vibrator, mangkono langsung kanggo nyimpen manungsa.

Pneumatic mesin bangunan pawon umum Knot kanggo luwih saka 3 ton saka gedhe pawon elektrik frekuensi medium.

2. Pneumatic alat vibrator hearth mesin bangunan pawon :

Cocog kanggo 3-30 ton saka pawon prabawa hearth saka dao

Geter, frekuensi geter luwes

Dao lan cedhak-grained, bangunan pawon saka kualitas apik

3. Loro Pethel mesin bangunan pneumatic pawon :

Cocog kanggo 1-5 ton sistem pawon prabawa saka tembok pawon

rotasi otomatis, hammering dadi, irit wektu lan gaweyan

Nambah lingkungan operasi bangunan pawon

4.  paramèter technical utama:

KLQ-DE Pneumatic Tungku Gedung

model KLQ-DE
Jumlah Hammer Kepala Two Hammer Kepala
steel Mold bisa ijolan
pasukan geter 1800N
geter 56Hz
Gas Konsumsi (Single Kepala) 13 L / S
meksa 0.6Mpa
Cocog kanggo 2-7T MF Tungku

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !