Thermodetector - China Shandong Huaxin Electric Tungku

Thermodetector

Short Description:

Thermodetector Hand-dianakaké Portable Koleksi suhu Piranti Thermodetector (W330) disambungake karo thermocouple digunakake kanggo ngawasi suhu saka logam molten kanggo smeling lan casting.Temperature pangukuran tliti dhuwur, ing suhu kaukur stabil lan dipercaya. akurasi 1.dhuwur data Déwan karo 1 ° c 2.Wide sawetara ukuran (0 ° C-2000 ° c) aplikasi 3.Convenient lan pangukuran cepet tekan Max.tmperature ing 3 detik. cahya 4.dhuwur LED tampilan 5.Strong anti-jamming abi ...


Detail produk

Tags Product

Thermodetector

Hand-dianakaké Portable Koleksi suhu Piranti Thermodetector (W330) disambungake karo thermocouple digunakake kanggo ngawasi suhu saka logam molten kanggo smeling lan casting.Temperature pangukuran tliti dhuwur, ing suhu kaukur stabil lan dipercaya.

Akurasi 1.dhuwur data Déwan karo 1 ° c
2.Wide sawetara ukuran (0 ° C-2000 ° c)
aplikasi 3.Convenient lan pangukuran cepet tekan Max.tmperature ing 3 detik.
Cahya 4.dhuwur LED tampilan
5.Strong kemampuan anti-jamming.
Fungsi 6.Suggestive saka sirkuit bejat lan poweroff.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !