Transformer - China Shandong Huaxin Electric Tungku

Transformer

Short Description:

Transformer 1.Distribution Transformer: Oil nyemplungaken trafo distribusi lan 2.Characteristics trafo listrik: Kinerja telung phase trafo nyemplungaken lenga-salaras kanggo standar GB 1994-1996 "Power Transformer" lan GB / T6451-2008 "Technical paramèter lan syarat Kelapa-nyemplungaken Tiga-phase Power Transformer ". Produk sing digunakake digunakake ing transmisi daya lan distribusi saka jaringan daya industri lan pertanian. Inti wesi digawe saka kualitas kadhemen -...


Detail produk

Tags Product

Transformer

1.D istribution T ransformer :

Oil nyemplungaken trafo distribusi lan trafo listrik

2.Characteristics:

Kinerja telung phase trafo nyemplungaken lenga-salaras kanggo standar GB 1994-1996 "Power Transformer" lan GB / T6451-2008 "Technical paramèter lan syarat Kelapa-nyemplungaken Tiga-phase Power Transformer".

Produk sing digunakake digunakake ing transmisi daya lan distribusi saka jaringan daya industri lan pertanian.

Inti wesi digawe saka kualitas kadhemen -rolled sheet baja Silicon, lan kumparan digawe saka kualitas tembaga oksigen-free, nampilaken wawasan apik lan mlaku aman.

Iron inti digawe saka sheet Silicon-baja kadhemen-mbalek karo konduksi dhuwur magnetisme lan adopts struktur narik-plank, supaya route Magnetik sawijining cendhak, losses lan tingkat gangguan kurang;

Compress kabel wis diadopsi kanggo nduwurke tumpukan supaya losses ana kurang lan duwe kemampuan apik tahan short-circuit;  

part aktif sawijining adopts cara menet khusus kang bisa mesthekake meksa sumbu dipercaya;

Tank lenga jinis lonceng karo struktur lengkap jinis plate lempitan, gadhah njaba banget lan gampang kanggo pangopènan

Linuwih: Kabeh produk ing-layanan ora kerusakan utawa bocor lenga wonten;

tank lenga karo macem-macem jinis struktur lan katon apik.

 


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !