• Alloy aluminum shell medium frequency induction melting furnace
  • Shandong huaxin Electric furnace co. LTD
  • Huaxin electric furnace
  • INDUCTION  MEITING  FURNACE

за нас

Шандонг Huaxin Електрични печки Co, Ltd

Да биде основана во 1998 година

А целосно во сопственост на друштво со ограничена одговорност со инјектирање 20 милиони јени.

Се наоѓа во градот Weifang, опфаќа површина од 20000 м2,

Huaxin специјализирани индукциона печка, индукција топење печка, индукција

греење печка, индукција стврднување печка, вода за ладење систем, резервни делови и слично

WhatsApp Online Chat !