за нас

Шандонг Huaxin Електрични печки Co, ООД

Да биде основана во 1998 година 

А целосно во сопственост на друштво со ограничена одговорност со инјектирање 20 милиони јени.

Се наоѓа во градот Weifang, опфаќа површина од 20000 м2,

Huaxin специјализирани индукциона печка, печка индукција на топење, индукција греење печка, индукција стврднување печка, вода за ладење систем, резервни делови и слично

ti

Претпријатие капацитет
(1) 230 штабови, 5 високи инженери, 20 професионални техничари, а 20 лица по продажбата на услугата. Совршен систем на по продажбата на услуги
(2) Целосен сет автоматска линија за производство. Како По фотографии
(3) организација совршен систем структура

 

v
или

WhatsApp Online Chat !