Историја на претпријатието

h1

 

 

1998 Established in RIZHAO,A small factory, only 5 workers

 

 

2010 Нашата фабрика се пресели во градот Weifang, име: Weifang Jinhuaxin Електрични печки Co, Ltd, во истата година, воспоставена меѓународна трговија департментот.

 

h2
h3

 

 

2011Нашата фабрика се извезуваат првиот сет 2 Тон индукциона печка во Тунис

 

 

 

2013Нашата компанија се пресели во нова фабрика, која не само што може да се прошири обемот на производство, но, исто така, значи дека нашата компанија ќе влезе во ново поглавје. 

 

 

H4
XF

2014  Tore од 200 вработени во нашата фабрика која вклучува 5 високи инженери, 20 професионални тука се msionals. По неколку години на развој, имаме акумулирано богато производство искуство и силна техничка моќ.

 

 

2015 Нашата компанија го смени името на Шандонг Huaxin Електрични печки копродукции, ООД.

 

 

h6
h7k

2016 Нашата компанија стана најголемата фабрика печка во северниот дел кој продажбата изнесува повеќе од 80 милиони евра. И нашиот извоз компанија капацитети повеќе од 25 земји и на обемот на извоз на опрема е повеќе од 200 комплети.

 

2017 До крајот на првата половина на 2017 година, продажбата на нашата компанија е до 2 двесте 

H8
H9

2018, на втората фаза од нашата фабрика е ставена во изградба


WhatsApp Online Chat !