Русија Клиенти Посетени 10 тон средни фреквенции индукциона печка

10 тон челик топење средни фреквенции индукциона печка беше посетена од страна на Русија клиенти на Ное, 2016 година.

Трансакцијата е рускиот клиенти доаѓаат во фабриката во лице да преговара и да се види на работа сајт; клиентот е многу задоволни со нашите производи.

xx


Post time: Jul-15-2018
WhatsApp Online Chat !