Узбекистан клиенти во посета Нашата фабрика

Узбекистан C ustomers V isited О ur F actory

Узбекистан купувачи кои купиле 10 комплети на алуминиумски печки посети нашата фабрика за Aug.19th, 2017 година.

 (1) Главните технички параметри:

Печки модел: GW-0.5T-400kW / 1S Номинална моќност: 0.5 Тон

 Номинална моќност: 400 kW МФ Фреквенција: 1000Hz

 Моќност: 380V топење време: 50 минути

 (2) Поместување на тип: редуктор поместување

 Клиентот е воведен од страна на неговиот пријател, тој беше многу задоволен со мојата фабрика, и потпиша десет комплети опрема на лице место!

initpintu_


Post time: Jul-15-2018
WhatsApp Online Chat !