Rreth nesh

Shandong Huaxin Electric Furnace Co.

Të themeluar në vitin 1998 

Një kompani tërësisht në pronësi të kufizuar duke injektuar 20 milion RMB.

E vendosur në qytetin Weifang, mbulon sipërfaqe prej 20.000 m2,

Huaxin furre induksion të specializuara, furre shkrirja induksion, induksion furre ngrohje, induksion forcim furre, sistemit të ftohjes me ujë, pjesë këmbimi etj

tI

Enterprise Kapaciteti
(1) 230 shtabet, 5 inxhinierë të lartë, 20 teknikë profesionale, dhe 20, pasi njerëzit e shitjes shërbimi. Perfect pas shitjes sistemin e shërbimit
(2) seri të plotë automatike linjë prodhimi. Si në vijim Fotot
(3) organizatë përsosur sistemin e strukturës

 

v
ose

WhatsApp Online Chat !