Historia e kompanisë

H1

 

 

1998 Established in RIZHAO,A small factory, only 5 workers

 

 

2010 Fabrika jonë u shpërngul në qytetin Weifang, Emri: Weifang Jinhuaxin Electric Furnace Co, Ltd, në të njëjtin vit, i themeluar Departamenti i Tregtisë Ndërkombëtare.

 

h2
h3

 

 

2011Fabrika jonë eksportuar set 2 furrën e parë induksion ton në Tunizi

 

 

 

2013Kompania jonë ka lëvizur në një fabrikë të re që jo vetëm mund të zgjerojë shkallën e prodhimit, por gjithashtu do të thotë se kompania jonë ka hyrë në një kapitull të ri. 

 

 

H4
xf

2014  Tore se 200 të punësuarve në fabrikën tonë e cila përfshin 5 inxhinierë të lartë, 20 profe këtu janë msionals. Pas viteve të zhvillimit, ne kemi grumbulluar përvojë të pasur prodhimin dhe pushtet të fortë teknike.

 

 

2015 Kompania jonë ndryshoi emrin në Shandong Huaxin Electric Furnace Co, Ltd.

 

 

h6
h7k

2016 Kompania jonë ka bërë fabrika më e madhe furre në zonën veriore që shitjet tejkalojë 80 milion. Dhe eksportet e kompanisë tonë pajisje më shumë se 25 vende dhe vëllimi i eksportit e pajisjeve është më shumë se 200 grupe.

 

2017 Deri në fund të parë gjysmë viti të vitit 2017, shitjet e kompanisë sonë ka qenë deri në 2 dyqind 

H8
H9

2018, faza e dytë e bimëve tonë është vënë në ndërtim


WhatsApp Online Chat !