Bordi Asbesti - China Shandong Huaxin Electric Furnace

bordi asbest

Përshkrim i shkurtër:

1.Hyrje i Bordit Azbesti: Bordi Asbesti është bërë nga asbest, fibër qelqi, argjila dhe materiale të tjera, sipas formulës shkencor. Ajo ka rezistencë të fortë ndaj tension, presion, dhe mund të përballojë rreth 1400 ° C. Ajo mund të përdoret për izolim termik, izolimin termik, kaldaja, uzinat e çelikut, fabrika kimike, foundries alumini, dhe izolimin e përgjithshme elektrike. Bordi 2. Azbesti aplikimit: Bordi Asbesti është përdorur kryesisht për mullinj çeliku, mullinj alumini, izolimin shtresa plus, ...


Detail Product

Produkt Tags

1. Prezantimi i Bordit Azbesti:

bordi asbest është bërë e asbest, fibra xhami, argjile dhe materialeve të tjera, sipas formulës shkencor.

Ajo ka rezistencë të fortë ndaj tension, presion, dhe mund të përballojë rreth 1400 ° C.

Ajo mund të përdoret për izolim termik, izolimin termik, kaldaja, uzinat e çelikut, fabrika kimike, foundries alumini, dhe izolimin e përgjithshme elektrike.

2.  Asbestos board application:

Bordi Asbest është përdorur kryesisht për mullinj çeliku, mullinj alumini, izolimin plus shtresa, ndarje bojler, izolimin termik.

3.  Product Structure and Use:

Bordi Asbest është bërë e asbestit dhe materiale të tjera. Për izolimin, izolimin, zhurma dhe izolim elektrik.

Zbatimi Standard produkti 11-59 standarde.

Vetitë teknike dhe fizike të produktit.


  • Previous:
  • Next:

  • produkteve të përafërta

      WhatsApp Online Chat !