Breaker - China Shandong Huaxin Electric Furnace

shkelës

Përshkrim i shkurtër:

Usage Main Usage ●Normally open and disconnect the high voltage circuit in the no-load and load current ●In the event of a system failure, can match with protection device and automatic device,  quickly cut off the fault current, and then prevent accidents to expand, so as to ensure the safe operation of the system. Model DW17-2900A DW17-2500A DW17-1900A DW17-1000A DW15-630 DW17-1250 DW17-1600


Detail Product

Produkt Tags

Përdorimi

Përdorimi kryesor

● Normalisht hapur dhe shkëputje qark të tensionit të lartë në jo-ngarkesës dhe ngarkesës aktuale

● Në rast të dështimit të sistemit, mund të përputhen me pajisje të mbrojtjes dhe pajisje automatike,

 shpejt prerë faj aktuale, dhe pastaj të parandaluar aksidentet për të zgjeruar, në mënyrë që për të siguruar

operimin e sigurt të sistemit.

model

DW17-2900A

DW17-2500A

DW17-1900A

DW17-1000A

DW15-630

DW17-1250

DW17-1600


  • Previous:
  • Next:

  • produkteve të përafërta

      WhatsApp Online Chat !