Kondensator - China Shandong Huaxin Electric Furnace

kondensator

Përshkrim i shkurtër:

Kondensator ● Ulja reaktive linjat e shpërndarjes së energjisë përcjellë, ajo mund të zvogëlojë humbjen e energjisë në linjat e shpërndarjes. ● potencialin e pajisjeve të minierave, të përmirësuar pajisjet dhe përpjekjet për të rritur plotësisht përdorimin e pajisjeve (p.sh. transformatorëve) ● kompensim induktiv reaktiv për të përmirësuar faktor pushtet, kursejnë energji dhe për të zvogëluar shpenzimet e energjisë elektrike. ● rritjen e tensionit dhe për të përmirësuar cilësinë e energjisë. Feature ● kapacitoreve elektrike janë përdorur për frekuencën e 40 ~ 24000Hz induksion elektrik ...


Detail Product

Produkt Tags

kondensator

● Ulja reaktive linjat e shpërndarjes së energjisë përcjellë, ajo mund të zvogëlojë humbjen e energjisë në linjat e shpërndarjes.

● potencialin e pajisjeve të minierave, të përmirësuar pajisjet dhe përpjekjet për të rritur plotësisht përdorimin e pajisjeve (p.sh. transformatorët)

● kompensim induktiv reaktive për të përmirësuar faktor pushtet, të ruajtur energjinë dhe për të zvogëluar shpenzimet e energjisë elektrike.

● rritjen e tensionit dhe për të përmirësuar cilësinë e energjisë.

tipar

● kapacitoreve elektrike janë përdorur për frekuencën e 40 ~ 24000Hz sistemin elektrik për ngrohje me induksion, e përdorur për të rritur faktor pushtet, për të përmirësuar karakteristikat e qark.

 model

model

model

0.75-1000-2.5S

0.75-1000-1S

1.5-1000-1S

1.5-2200-0.5

1.5-1500-1

1.5-3000-1

0.75-1000-4S 6S 8S

1.5-2000-2.5S


  • Previous:
  • Next:

  • produkteve të përafërta

      WhatsApp Online Chat !