igbt - China Shandong Huaxin Electric Furnace

igbt

Përshkrim i shkurtër:

Një izoluar-gate tranzitor bipolar (IGBT) është një tre-terminal pajisje gjysmëpërçues të energjisë përdoret kryesisht si një kaloni elektronik i cili, siç u zhvillua, erdhi për të kombinuar efikasitet të lartë dhe kalimi të shpejtë. IGBT është një integrim funksional të energjisë MOSFET dhe BJT pajisjet në formë monolit. IGBT kombinon atributet më të mirë të të dy për të arritur karakteristikat optimale pajisje. Secili modul përbëhet nga dy IGBTs në një konfiguracion gjysmë-urë me çdo tranzitor që ka një supe reverse-lidhur ...


Detail Product

Produkt Tags

Një izoluar-gate tranzitor bipolar (IGBT) është një tre-terminal pajisje gjysmëpërçues të energjisë përdoret kryesisht si një kaloni elektronik i cili, siç u zhvillua, erdhi për të kombinuar efikasitet të lartë dhe kalimi të shpejtë.

IGBT është një integrim funksional të energjisë MOSFET dhe BJT pajisjet në formë monolit.

IGBT kombinon atributet më të mirë të të dy për të arritur karakteristikat optimale pajisje. Secili modul përbëhet nga dy IGBTs në një konfiguracion gjysmë-urë me çdo tranzitor që ka një reverse-lidhur shërim super-fast lirë-wheel diodë.

Të gjitha interconnects componentsand janë të izoluara nga të nxehtit fundosje baseplate, duke ofruar asamble të thjeshtuar të sistemit.


  • Previous:
  • Next:

  • produkteve të përafërta

      WhatsApp Online Chat !