Rusia Klientët vizituara 10 Ton Medium Frequency Induksioni furre

10 Ton çeliku shkrin Medium Frequency Induksioni furre u vizitua nga Rusia Klientët në nëntor, 2016.

Transaksioni është konsumatorët ruse vijnë në fabrikën në person për të negociuar dhe për të parë vendin e punës; konsumatori është shumë i kënaqur me prodhimet tona.

xx


Post time: Jul-15-2018
WhatsApp Online Chat !