Konsumatorët Uzbekistan vizituara Fabrika jonë

UZBEKISTANI C ustomers V isited O ur F actory

Klientët Uzbekistan të cilët kishin blerë 10 grupe të furrat alumini vizitoi fabrikën tonë në Aug.19th, 2017.

 (1) Parametrat kryesore teknike:

Furnace Model: GW-0.5T-400kW / 1S Vlerësurat Kapacitet: 0.5 Ton

 Fuqia Vlerësuar: 400kW MF Frekuenca: 1000Hz

 Fuqia Input: 380V Melting Koha: 50 minuta

 (2) Tilting tipit: Reduktues përkulur

 Konsumatori është futur nga miku i tij, ai ishte shumë i kënaqur me fabrikën e mia, dhe nënshkroi një dhjetë komplete të pajisjeve në vend!

initpintu_


Post time: Jul-15-2018
WhatsApp Online Chat !