Ngrohtësisht i mirëpritur klientët daneze për të vizituar kompaninë tonë për inspektimin përfundimtar të produktit dhe kontroll.

Ngrohtësisht i mirëpritur klientët daneze për të vizituar kompaninë tonë për inspektimin përfundimtar të produktit dhe kontroll. Më 20 dhjetor 2017, klientët entuziast daneze erdhi në Weifang dhe kryer teste rigoroze në produktet e kompanisë. Përveç kësaj, ata mbajtën diskutime të ngushta me të lartë tonë inxhinier-z. zhao e disa çështjeve teknike. Menaxheri ynë i përgjithshëm Z. Wang gjithashtu konsumatorët mikpritës të shijojnë specialitete Weifang së. I tërë procesi është i qetë dhe të lumtur dhe të lënë një përshtypje të thellë mbi konsumatorët. Customer është Perëndia ynë, angazhimi Huaxin elektrike furre për të gjitha prodhimet e tuaja të mira dhe shërbime.

XC


Post time: Jul-15-2018
WhatsApp Online Chat !