Tiristori - China Shandong Huaxin Electric Furnace

Tiristori

Përshkrim i shkurtër:

Thyristor Model Specification Model Specification Model Specification Y38KKE KK500A1600V Y65KKE KK1800A1800V Y50KPE KP1200A1400V Y38KKE KK500A1800V Y70KKE KK2000A1800V Y50KPE KP1200A1600V Y45KKE KK800A1600V Y70KKE KK2000A2500V Y60KPE KP1500A2000V Y45KKE KK800A1800V Y38KPE KP500A1200V Y55KPE KP1500A1600V Y50KKE KK1000A1600V Y38KPE KP500A1600V Y60KPE KP1500A2500V Y50KKE KK1000A1800V Y40KPE KP800A1400V ...


Detail Product

Produkt Tags

Tiristori

model

Specifikimet

model

Specifikimet

model

Specifikimet

Y38KKE

KK500A1600V

Y65KKE

KK1800A1800V

Y50KPE

KP1200A1400V

Y38KKE

KK500A1800V

Y70KKE

KK2000A1800V

Y50KPE

KP1200A1600V

Y45KKE

KK800A1600V

Y70KKE

KK2000A2500V

Y60KPE

KP1500A2000V

Y45KKE

KK800A1800V

Y38KPE

KP500A1200V

Y55KPE

KP1500A1600V

Y50KKE

KK1000A1600V

Y38KPE

KP500A1600V

Y60KPE

KP1500A2500V

Y50KKE

KK1000A1800V

Y40KPE

KP800A1400V

Y65KPE

KP1800A2000V

Y50KKE

KK1200A1600V

Y40KPE

KP800A1600V

Y65KPE

KP1800A2500V

Y55KKE

KK1200A1800V

Y45KPE

KP1000A1600V

Y65KPE

KP2000A1800V

Y60KKE

KK1500A1800V

Y45KPE

KP1000A1400V

Y70KPE

KP2000A2000V

Y60KKE

KK1500A1600V

Y50KPE

KP1000A2000V

Y70KPE

KP2000A2500V

Y38KKE

KK500A1600V

Y65KKE

KK1800A1800V

Y50KPE

KP1200A1400V

Pajisjet kapsulë fuqia e bëra nga TECHSEM përfshijnë Thyristors fazë kontrolli (seri PK), shpejt kthehet-off Thyristors (seri KK) dhe diodes ndreqës (seri ZP), me diametra chip që variojnë nga 0.5 inç në 5 inç. Prodhimi Varg aktuale është 200A për 8500A, dhe varg të tensionit të kundërt nga pajisjet kapsulë është 400V me 6500V. Produktet janë përdorur gjerësisht për motorino butë, ngrohje me induksion, pajisjet saldim, Ndreqësë, furnizimin me energji elektrike dhe aplikime të tjera në shumë industri. Paketat e pajisjeve kapsulë janë në përputhje të plotë me standardet ndërkombëtare dhe duke ofruar shkathtësi të shkëlqyer dhe zëvendësueshmërisë për konsumatorët. 

 


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !