• Alloy aluminum shell medium frequency induction melting furnace
  • Shandong huaxin Electric furnace co. LTD
  • Huaxin electric furnace
  • INDUCTION  MEITING  FURNACE

Tentang Kami

Shandong Huaxin Electric tungku Co., Ltd

Jadi diadegkeun dina 1998

A parusahaan kawates kaluar liwat-milik injecting 20 juta RMB.

Lokasina di kota Weifang, nyertakeun wewengkon 20000 m2,

Huaxin tungku induksi husus, induksi lebur tungku, induksi

pemanasan tungku, induksi hardening tungku, sistem cooling cai, suku cadang jeung sajabana

WhatsApp Online Chat !