Tentang Kami

Shandong huaxin Electric tungku Co, .Ltd

Jadi diadegkeun dina 1998 

A parusahaan kawates kaluar liwat-milik injecting 20 juta RMB.

Lokasina di kota Weifang, nyertakeun wewengkon 20000 m2,

Huaxin tungku induksi husus, tungku lebur induksi, induksi pemanasan tungku, induksi hardening tungku, sistem cooling cai, suku cadang jeung sajabana

Ti

Perusahaan Kamampuh
(1) 230 staffs, 5 insinyur senior, 20 technicians profésional, sarta 20 sanggeus urang jasa jualan. Sampurna sistem layanan sanggeus-jualan
(2) set Full otomatis garis produksi. Salaku Nuturkeun poto
(3) sistem struktur organisasi sampurna

 

v
atawa

WhatsApp Online Chat !