Sajarah parusahaan

h1

 

 

1998 Established in RIZHAO,A small factory, only 5 workers

 

 

2010 pabrik kami dipindahkeun ka kota Weifang, Ngaran: Weifang Jinhuaxin Electric tungku Co., Ltd, di taun anu sarua, ngadegkeun International Department Trade.

 

H2
h3

 

 

2011pabrik kami diékspor dina set 2 Ton tungku induksi pangheulana Tunisia

 

 

 

2013parusahaan kami geus dipindahkeun kana pabrik anyar anu teu ngan bisa dilegakeun skala produksi tapi ogé ngandung harti yén parusahaan urang geus diasupkeun kana surah anyar. 

 

 

h4
xf

2014  Tore ti 200 pagawé di pabrik urang nu ngawengku 5 insinyur senior, 20 profes dieu téh msionals. Sanggeus taun ngembangkeun, kami geus akumulasi pangalaman pabrik euyeub tur kakuatan teknis kuat.

 

 

2015 parusahaan kami robah ngaran ka Shandong Huaxin Electric tungku Co., Ltd.

 

 

h6
h7k

2016 parusahaan kami geus jadi pabrik tungku pangbadagna di wewengkon kalér nu jualan ngaleuwihan 80 juta. Sarta ékspor parusahaan urang equipments leuwih ti 25 nagara jeung volume ékspor pakakas téh leuwih ti 200 susunan.

 

2017 Nepi ka tungtun taun taun satengah mimiti 2017, anu jualan pausahaan urang geus nepi ka 2 dua ratus 

h8
h9

2018, fase kadua tina tutuwuhan urang ieu nempatkeun kana konstruksi


WhatsApp Online Chat !