Ladle - Cina Shandong Huaxin Electric tungku

Ladle

Pondok Description:

Kami maturan rentang liar kapasitas ladle pisan ti 0.3ton mun 90ton, urang ogé rancang ladles dumasar kana sarat klien urang. 1.Product Pedaran Sadaya ladles foundry bisa dipasangan ku assembly gear motor keur rotasi Powered. The speeds rotasi tiasa nyaluyukeun syarat customer urang. Aplikasi tina casting foundry ladle ladle logam Hot pikeun operasi foundry casting, sanggeus kalakuan cair beusi di hareup hawu nu, kirimkeun ka model casting tempat keur tuang ku dri ...


jéntré produk

Tags produk

Kami maturan rentang liar kapasitas ladle pisan ti 0.3ton mun 90ton, urang ogé rancang ladles dumasar kana sarat klien urang.

1. Pedaran Produk

Kabéh ladles foundry bisa dipasangan ku assembly gear motor keur rotasi Powered. The speeds rotasi tiasa nyaluyukeun syarat customer urang.

Aplikasi tina casting foundry ladle  
ladle logam Hot pikeun operasi foundry casting, sanggeus kalakuan cair beusi di hareup hawu nu, kirimkeun ka model casting tempat keur tuang ku nyetir mobil.

Ladle pikeun tutuwuhan steelmaking, foundry dina tungku hearth kabuka, tungku atanapi converter baja molten, casting operasi saméméh kalakuan.

The ladles beusi molten dibagi kana turbin dua arah rambatan usaha Rotary jeung gear lempeng transmisi timer Ngonci tipe dua rupa (1:72, 1 babandingan: 75) .The fitur utama nyaéta: design puseur usaha Rotary nyaeta akal, éta dua arah malik ogé, dasar keur reset.Turbine dua arah tipe transmisi usaha Rotary adopts dua arah turbin wakil transmisi, pangiriman mulus, operasi merenah, consistency.Straight dua arah alus ti aci konci gear transmisi adopts tipe tinggi, tingkat ganda kontrol gesekan, kinerja timer tumerapna nya kuat, lightweight kalawan bébas, bisa matak ku gaya luar rada, balik gancang, ulah kowtow, pamakéan aman tur dipercaya.

2. Feature of casting ladle beusi

1) .Reasonable milih puseur rotasi, operasi merenah, dasar bisa sanyawa nalika tuang ieu rengse.
2) .Adopt pasangan cacing kabayang paménta manufaktur transmission.Although ganda nyaeta luhur, tapi transmisi fleksibel, dua arah malik.
3) .Enclosure dijieunna tina plat baja kandel, handap struktur kantong ku nganut kombinasi taper, pasisian handap, las asuransi tripel, nu ngalegaan teh hirup layanan, sarta mastikeun kasalametan operator teh.

3. parameter Téknis

Kapasitas (t)

Omod (mm)

HGT (mm)

Dimensi sakabéh (mm)

0,3

520

540

1100 * 705 * 1420

0,5

604

590

1160 * 780 * 1445

0,75

670

640

1220 * 860 * 1470

1

730

740

1340 * 990 * 1670

1.5

820

863

1425 * 1060 * 1725

2

908

903

1510 * 1175 * 1910

2.5

995

980

1590 * 1270 * 2015

3

1042

1025

1770 * 1340 * 2205

4

1140

1120

1855 * 1440 * 2350

5

1250

1230

2020 * 1548 * 2400

6

1310

1300

2150 * 1610 * 2900

7

1390

1410

2220 * 1690 * 2950

8

1446

1425

2250 * 1816 * 3055

10

1544

1592

2520 * 1915 * 3225

12

1670

1680

2645 * 2050 * 3265

15

1770

1841

3040 * 2160 * 3615

20

1960

2100

3220 * 2360 * 4005

25

2120

2160

3745 * 2860 * 4340

30

2274

2335

3895 * 3020 * 4565

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !