kontrol Board Utama - Cina Shandong Huaxin Electric tungku

kontrol Board Utama

Pondok Description:

Fitur ● MPU - 2FK kakuatan thyristor konstan frékuénsi sedeng catu daya dewan kontrol utamana diwangun ku catu daya, controller, fase kontrol shift, runtuyan fase circuit adaptif, circuit panyalindungan, mimitian itungan circuit, tracking frékuénsi inverter, inverter pulsa ngabentuk, panguat pulsa na trafo pulsa. ● komponén core Anak kalawan kinerja tinggi, probability density tinggi, badag circuit MPU husus terpadu, anu circuit salian regulator anu, batur nu sagala sadar dig ...


jéntré produk

Tags produk

hal nu husus

● MPU - 2FK kakuatan thyristor konstan frékuénsi sedeng dewan kontrol catu daya utamana diwangun ku catu daya, controller, fase kontrol shift, fase circuit runtuyan adaptif, circuit panyalindungan, mimitian circuit itungan, tracking frékuénsi inverter, inverter pulsa ngabentuk, panguat pulsa na pulsa trafo.

 ● komponén core Anak kalawan kinerja tinggi, probability density tinggi, husus MPU terpadu circuit badag, anu circuit salian regulator anu, batur nu sagala sadar digitizing.The bagian tina panyaarah pemicu teu butuh adjustment sagala, kalawan reliabiliti tinggi, simétri pulsa tinggi, kamampuan kuat anti jamming, ciri respon gancang, ect. Tur kalawan fase circuit runtuyan adaptif, éta teu kedah trafo sinkron, jadi ngaluarkeun fase debugging modulasi urutan ka karya sinkron di adegan, ngan nyambungkeun KP thyristor Gerbang garis dina terminal pakait jeung pastikeun bagian panyaarah bisa nempatkeun kana operasi .


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !