Uzbékistan Konsumén dilongok Kilang kitu kami

Uzbékistan C ustomers V isited O ur F actory

konsumén Uzbékistan anu dibeuli 10 sét electric aluminium dilongok pabrik kami on Aug.19th, 2017.

 (1) parameter teknis utama:

Tungku Modél: GW-0.5T-400KW / 1s Dihaturkeun Kamampuh: 0,5 Ton

 Power dipeunteun: 400Kw MF Frékuénsi: 1000Hz

 Kakuatan Input: 380V lééh Time: 50 Minutes

 (2) cara ngadengdekkeun tipe: Reducer cara ngadengdekkeun

 nasabah anu diwanohkeun ku sobat-Na, anjeunna pisan wareg jeung pabrik abdi, sarta nandatanganan sapuluh susunan pakakas dina tempat!

initpintu_


Pos waktos: Jul-15-2018
WhatsApp Online Chat !