Mesin Pneumatic tungku Gedong - Cina Shandong Huaxin Electric tungku

Mesin Pneumatic tungku Gedong

Pondok Description:

1. prinsip ngagawekeun: Prinsip Gawe tina mesin wangunan tungku pneumatic tur mesin wangunan tungku listrik mah béda, dibandingkeun jeung mesin wangunan tungku listrik, automaticity kasebut kuat, anjeun ngan kudu bango nongkrong otomatis dasi cangreud a. Cangreud anu Geter nepi ka rengse ku pompa, pneumatic mesin wangunan tungku umumna ogé bisa cocog tungku handap vibrator, sahingga langsung ka ngahemat manusa teh. Pneumatic mesin wangunan tungku umumna cangreud pikeun leuwih ti 3 ton ...


jéntré produk

Tags produk

1.  prinsip ngagawekeun:

Prinsip gawé tina mesin wangunan tungku pneumatic tur mesin wangunan tungku listrik mah béda, dibandingkeun jeung mesin wangunan tungku listrik, automaticity kasebut kuat, anjeun ngan kudu bango nongkrong dasi otomatis cangreud a.

Cangreud anu Geter nepi ka rengse ku pompa, pneumatic mesin wangunan tungku umumna ogé bisa cocog tungku handap vibrator, sahingga langsung ka ngahemat manusa teh.

Pneumatic mesin wangunan tungku umumna cangreud pikeun leuwih ti 3 ton badag tungku listrik frékuénsi sedeng.

2. Pneumatic vibrator hearth mesin wangunan tungku :

Cocog jeung 3-30 ton tungku induksi hearth of dao

Geter, frékuénsi geter anu adjustable

Dao tur nutup-grained, wangunan tungku anu kualitas alus

3. Dua palu mesin wangunan pneumatic tungku :

Cocog jeung 1-5 ton Sistim tungku induksi ti témbok tungku

rotasi otomatis, hammering kontinyu, simpen waktu jeung usaha

Ningkatkeun lingkungan operasi wangunan tungku

4.  parameter teknis utama:

KLQ-DE Pneumatic tungku Pangwangun

model KLQ-DE
Jumlah Hammer Kepala Dua Hammer Kepala
baja kapang tiasa Exchange
gaya Geter 1800N
Geter 56Hz
Gas Konsumsi (Single Kepala) 13 L / S
tekenan 0.6Mpa
cocog jeung 2-7T MF tungku

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !