Thermodetector - Cina Shandong Huaxin Electric tungku

Thermodetector

Pondok Description:

Thermodetector Hand-diayakeun Hotspot Tipe Suhu Alat Thermodetector (W330) disambungkeun ku thermocouple dipaké pikeun mantau suhu logam molten pikeun smeling na casting.Temperature ukur precision tinggi, anu suhu diukur stabil ngandung sarta dipercaya. akurasi 1.High data assembly kalawan 1 ° c 2.Wide rentang ukur (0 ° c-2000 ° c) aplikasi 3.Convenient sarta pangukuran gancang ngahontal Max.tmperature dina 3 detik. lampu 4.High LED tampilan 5.Strong anti jamming abi ...


jéntré produk

Tags produk

Thermodetector

Leungeun-diayakeun Hotspot Tipe Suhu Alat Thermodetector (W330) disambungkeun ku thermocouple dipaké pikeun mantau suhu logam molten pikeun smeling na casting.Temperature ukur precision tinggi, anu suhu diukur stabil ngandung sarta dipercaya.

Akurasi 1.High data assembly kalawan 1 ° c
2.Wide rentang ukur (0 ° c-2000 ° c)
aplikasi 3.Convenient sarta pangukuran gancang ngahontal Max.tmperature dina 3 detik.
Lampu 4.High LED tampilan
5.Strong pangabisa anti jamming.
Fungsi 6.Suggestive sirkuit pegat jeung poweroff.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !