Trafo - Cina Shandong Huaxin Electric tungku

trafo

Pondok Description:

Trafo 1.Distribution trafo: Minyak immersed trafo sebaran sarta 2.Characteristics trafo listrik: The kinerja tilu-fase trafo immersed minyak-akur jeung standar tina GB 1994-1996 "Power trafo" na GB / T6451-2008 "Téknis parameter jeung sarat tina Minyak-immersed Tilu-fase Power trafo ". Produk anu loba dipaké dina pangiriman kakuatan sarta distribusi jaringan kakuatan industri jeung tatanén. Inti beusi dijieunna tina kualitas tiis -...


jéntré produk

Tags produk

trafo

1.D istribution T ransformer :

Minyak immersed trafo sebaran sarta trafo listrik

2.Characteristics:

Kinerja tilu-fase trafo immersed minyak-akur jeung standar tina GB 1994-1996 "Power trafo" na GB / T6451-2008 "Téknis parameter jeung sarat tina Minyak-immersed Tilu-fase Power trafo".

Produk anu loba dipaké dina pangiriman kakuatan sarta distribusi jaringan kakuatan industri jeung tatanén.

Inti beusi dijieunna tina kualitas tiis -rolled lambar baja silikon, sarta coil nu dijieunna tina kualitas tambaga oksigén bébas, featuring outlook alus na jalan aman.

Beusi core dijieunna tina lambaran silikon-baja tiis-digulung kalayan konduksi luhur magnetism na adopts struktur narik-plank, supaya jalur magnét nyaeta pondok, karugian jeung tingkat noise nyaeta low;

Niiskeun kawat anu diadopsi keur pungkal jadi karugian anu lemah sareng gaduh kamampuan alus tahan pondok-circuit;  

bagian aktif na adopts metoda mencet husus anu bisa mastikeun tekanan axial dipercaya;

Bak minyak mangrupakeun tipe bel kalawan struktur pinuh tipe plat tilepan, ngabogaan hiji exterior unggulan sarta gampang pikeun pangropéa

Réliabilitas: Kabéh produk di-jasa boga Karuksakan atawa leakage minyak lumangsung;

tank minyak kalayan rupa-rupa struktur sarta penampilan alus.

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !